Mennyire jellemző az, hogy egyetemen első évben első héten már sok anyagot, feladatot adnak fel?
Az első órák kb. Elmennek azzal, hogy elmondják a tudnivalókat, hány ZH lesz, mennyi a ponthatár, kell-e beadandó, ha igen annak milyennek kell lennie, ilyenek.
Egyetemen (amelyik szakra én jártam) nem igazán adnak házit kövi órára, inkább csak leadják az anyagot, amit majd vizsgaidőszakban számon kérnek, meg a ZH-k alatt, aztán hogy te mikor vagy hogy tanulsz rájuk, az rád van bízva.
Tárgyanként (néha oktatónként is) változó. Többféle lehetőség van;
-gyakorlaton nincs semmilyen számonkérés
-minden órán (vagy legalább az órák felén) röpZH van, ami beszámít a félév végén
-beadandó, amit a következő gyakorlatig le kell adni
-félév közben egy kijelölt órán a kijelölt anyagból előadást kell tartani
Hirtelen most ezek jutottak eszembe.
Illetve még lehet olyan, hogy a félév végéig kell egy nagy beadandót csinálni, az szabadon választott, hogy mikor adod le a határidőig. Ezeken kívül pedig ott vannak az évfolyamZH-k, amikből általában 2 szokott lenni.
A követelményeket minden tárgyból elmondják az első órán, tehát mindenről tudomásod lesz.
A hétvégi programra pedig nyugodtan elmehetsz.
Nem bulizni megyek, oda én nem járok.
Nyelvszak amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!