Szerinted mennyire jellemző, hogy az álláshirdetésekben megfogalmazott elvárások, feladatok alapján sokkal nehezebbnek, bonyolultabbnak tűnik egy pozíció annál, mint ami valójában?
Nem csak te látod így, valóban igy van!
Sokszor azért nem mer jelentkezni az ember egy adott munkára mert a leírtak alapján kevésnek érzi magát hozzá. Nagyon ritka ha ténylegesen kiírják mi is lenne a feladat...
Nekem eddig minden munkámban ez volt, és úgy is kértem a fizum hogy bőven rászámoltam a feladatokra, felelősségi körre.
Olyan is volt hogy érdembeli felelősséget ígértek, és nem volt semennyi mert a főnököm mikromenedzselt, az is minimum annyira bosszantó mint amikor sokkalta nagyobb és bonyolult a felelősségi kör.
Általában egyébként a rossz munkahelyi folyamatok és a faék egyszerűségű de legalább agresszív és nagyhangú kollégák miatt van a legtöbb probléma.
Sok szakmat nem ismernek es nem tudjak az elvarast.
Vagy diplomat kernek, a munka maga meg betanitott irodai munka.
Persze, hogy mindenki supermeneket keres, lehetőleg ingyen, de mivel nem sok ilyen van, fel fogják venni a mezei munkatársat pénzért is. Valakinek ugye kell dolgozni.
Jelentkezz nyugodtan, max sose szólnak vissza és buktál 5 percet az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!