Mit szólnátok, ha nem lenne őszi szünet?
Én eléggé kiakadtam ezen a dolgon. Sok lenne az az idő a gyerekeknek az iskolában. Több, rövidebb szünet kéne.
A következő lépés az lesz, hogy nem lesz nyári szünet, hanem januártól márciusig lesz egy hosszabb szünet, mert így olcsóbb?
Kinek mit intézett a kormánya.
Erre van igény a napszámos néptől.
Az én fiamnak hosszú.
Amúgy igen, hát ezt akarta a nép. Én nem rájuk szavaztam.
Nem volt mindig őszi szünet, csak téli és tavaszi.
Mivel a halottak napja és a Mindenszentek napja miatt sokan elutaztak, alibi igazolással hiányoztak 1-2 napot a vidéki temetőlátogatások okán, az állam megadta ezt a két napot. Ehhez jött a hétvége, vagy közbeeső munkanap, amit ledolgoztatnak, így jön össze 4-5 napos őszi szünet.
Aztán kitalálták a síszünetet is, amit már az iskolának kell kigazdálkodnia. Nem adják meg mindenütt.
A kérdest feltételes modban teszed fel: “ ha nem lenne”, de a kiegészítésben már felháborodva állítasz. Szó nincs arról, hogy nem lesz őszi szünet, mivel az a halottak nspja, Mindenszentek köré szerveződik.
Nem fogják eltörölni azt a munkaszüneti napot, légy te abban nagyon biztos.
Ócska, buta hangulatkeltés.
7-es
Mivel mar igy is par iskolaban kijelentettek h nem lesz oszi szunet eleg relevans kerdes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!