Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A három hiányzásba bele...

A három hiányzásba bele számít, ha zh miatt hiányzok?

Figyelt kérdés
Ugye az van, hogy gyakorlatról max háromszor lehet hiányozni. Nekem van olyan, hogy gyakorlati és elméleti óra ütközik, ilyenkor a gyakorlatra járok be. Na van olyan tantárgyam, amiből van gyakorlat is meg elmélet. Tegnap a gyakorlati órán azt mondták, hogy 2 zh-t írunk a félévben, elméleti óra idejében. Viszont nekem az az elméleti óra ütközik egy tök más gyakorlattal. Nyilván meg kell írni a zh-t, ez nem kérdés, de ha én emiatt hiányzok gyakorlatról, akkor az beleszámít a háromba?

2022. szept. 8. 09:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Beszélj a tanárral. Nekem volt olyan, hogy két kötelező gyakorlati óra ütközött (csúsztam és az egyik tárgy korábbi volt) és megbeszéltem a két tanárral, hogy felváltva járok. Így ugye több hiányzásom volt, de nem volt belőle probléma.
2022. szept. 8. 14:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk a matek-magyar szakpárnál éppen előfordulhat ilyen jellegű ütközés, de ha két humán vagy két reál tárgyad lenne, akkor nem lenne ilyen probléma.
2022. szept. 8. 14:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, esélyes, hogy akkor kevésbé lennének ütköző óráim. De mostmár ez van. :D
2022. szept. 8. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!