A Kandó villamosmérnöki képzésén milyen szintű matematika és fizika tudást várnak el?
Az "alapoktól" kezdik de a tempó sokszorosa a szakközépiskolainak.
Elég a középszint, az szokott a baj lenni, hogy a hallgató csak hiszi, hogy tudja a középszintet.
Tudja,tudja de mégse, mert nem tudja alkalmazni.
Sokszor előfordul
Folyt.
hogy nem az egyetemi anyagban van hiányosság, hanem az "alappal".
(saját tapasztalat, sokszor ezen csúszott el egy egy zh.)
Középszint.De azt nagyon tudni kell.Félévközbe is meglehet tanulni ezeket,de húzósak.A Bme-en sokkal több matekot tanítanak mint kell,itt meg a csak a minimumot nagyából,ami kell szaktárgyakhoz.A tempó nagyon nagy.Sokat kell készülni és gyakorolni,de meg csinálható.Én most lettem meg az első 2 félévvel.
Protipp:Ugye a TO fog besorolni tárgyakra elsőfélévben.Nézdmeg melyik tanárhoz raknak be.A marmyprofesszor-on vannak vélemények,amik általábba jók.Ott ha rossz tanárhoz kerülsz,nagyon megbehezíti a dolgot.Szval olyankor tudsz írni a To-bak,ha van heky és átraknak jobbik csoportba.Csak mond azt,hogy ütközésed van.Én így jutottam be jobbik tanárhoz annó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!