22 évesen egyetem?
Igy gondolom en is. En nappali mellett dolgoztam de nekem szerencsere megerto volt a fonokom igy rugalmas volt a munkaido, tudtam dolgozni suli elozz vagy suli utan, esetleg be tudtam potolni a melot hetvegen.
Ha lett volna ra lehetosegem anyagilag, hogy ne dolgozzak mellette en sem tettem volna, hanem en is a tanulmanyaimra koncentraltam volna
De rajtad kivul senkinek semmi koze hozza hogy te most eppen dolgozol e az egyetem mellett vagy sem. Ha megteheted akkor aknazd ki.
22 leszek jövőre, akkor megyek egyetemre. Levelezőn fogok csak kezdeni, mert a nappali nem férne bele az életembe/jó a munkám, nem akarok felmondani, stb/.
Egyetemet 40 évesen is el lehet kezdeni, nincs belőle semmi. Szerintem az én szakomhoz viszont felesleges nappalira járni/pláne, hogy mellette estin fogok csinálni még egy képzést/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!