A Debreceni Egyetemen felvehetem a Gyógytestnevelést úgy, hogy nincs arról papírom, hogy "könnyített" tesire kellene járnom?
Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 19:54
1/2 anonim válasza:
Úgy tudom, ahhoz kell a papír. Ha nem tudsz szerezni, vegyél fel gerinctornát. Egyáltalán nem megerőltető, néha futni kell egy kicsit, de ezen kívül semmi intenzív nincs benne.
Neptun powerup nevű programot/scriptet ismered? Ha nem, keress rá, tesi felvétel napján kifejezetten előny. (Arra készülj, hogy kb 5 másodperc alatt betelik minden, amikor megnyitják a tesi felvételt.)
2/2 A kérdező kommentje:
Uh, banyek. Pedig a gyógytesiknél elég sok hely is van hirdetve, már beleéltem magam. :D
Ismerem, de még sose használtam. Kétszer más sikerült felvennem tesit, remélem most is fog majd.
2022. aug. 31. 20:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!