Magyar gimnáziumokban mennyire engednek laptopra jegyzetelni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, kiváltani a papír füzeteket (ahol lehet, a matekot pl. nem) és helyette laptopra gépelni.2022. aug. 30. 16:41
1/12 anonim válasza:
Semennyire. Majd egyetemen használhatsz, mondjuk meg ott is van nalunk olyan tanar aki morog miatta...
2/12 anonim válasza:
Hacsak nincs valami speciális dolog ami miatt feltétlenül szükséges (pl diszgráfia), nem lehet. Akkor is csak külön engedéllyel.
3/12 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha amúgy figyelsz és a házirend sem tiltja.
Egy töritanár
5/12 anonim válasza:
#3 Én is töritanár vagyok. Önmagában a laptopra jegyzetelés engem sem zavarna. Azt viszont problémának látom, hogy ha ez lenne az általános, akkor még kevesebbet írnának kézzel az gyerekek, ami nem feltétlenül pozitív dolog.
6/12 anonim válasza:
Az én sulimban lehet tabletbe jegyzetelni.
7/12 anonim válasza:
#5 Fú, hát ez is összetett kérdés, mert a kézzel írásnak, ahogyan írtad van tanulásmódszertani haszna, de olyan diák is van, aki képtelen a hagyományos módon jegyzetelni és annak lehet, hogy a gépelve jegyzetelés könnyebbséget jelentene. És persze van, aki ott idétlenkedne a képernyő mögött a jegyzetelés alatt, ha már lehet :)))
8/12 anonim válasza:
EGy átlagos gimiben semennyire.
9/12 anonim válasza:
Magyarországi oktatási rendszer megrekedt 1920-ban.
Szóval a válasz: Nem
10/12 anonim válasza:
11. kerület Bethlen gimiben igazgatói engedéllyel lehet digitális eszközön jegyzetelni.
A gyerekem az Apáczaiba jár és ott is hasonló a helyzet. Szerintem sok iskola engedélyezné bozonyos keretek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!