Melyek a legjobb matematika szakos 4 osztályos gimnáziumok Budapesten a Fazekason kívül?
Apáczai mat-fiz tagozat
Berzsenyi specmatra 5 db nyolcadikost felvesznek
Eötvösben is van matekos csoport ha jól tudom
# 1-es jókat írt.
Megemlíteném még a Szent István 4 éves matek tagozatát és a Deák Téri Evangélikus Gimnázium matematika tagozatát is.
#4: Láthatóan arra használod ezt az oldalt, hogy másokat pökhendi módon kioktass. Csak azért feltételezed, hogy nem tudok olvasni és szöveget értelmezni, hogy az alkalmat kihasználva odaszurkálhass valakinek. Ez egy gőz-leeresztési stratégia, hogy névtelenül kiéld az agresszív hajlamaidat. (Talán érdemes volna pszichológushoz fordulnod.)
A vak is látja, hogy pusztán érdeklődtem, hogy a kérdezőben miért merült fel a kérdés az adott formában. Nekem legalábbis furcsának tűnt, hiszen a Fazekasban jók a tanárok, jó a hangulat.
"miért nem jön szóba a Fazekas?"
Senki se mondta, hogy az nem jön szóba. Arról nyilván tud. A többiről meg nem. Ezért kérdezi, hogy azon kívül mik jönnek még szóba, ha jó matekos iskolákat keres. (Nyilván több helyre szeretné jelentkeztetni a gyerekét, nem csak egyre.)
Érdemes tanulmányoznod, hogy a matematika III. kategóriában mely budapesti középiskolákból értek el legtöbben helyezést az elmúlt években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!