Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Metropolitanrol miert...

A Metropolitanrol miert vannak ilyen rossz velemennyel az emberek?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom, hogy draga.

Ha egy allami egyetemen mesz fizetosre, nagyon hasonlo osszegeket kell fizetni. Igen, a muveszeti draga, de nem ezeket olvasom a neten (arrol soha senki sem tud semmit kb:d) inkabb a tobbi karrol irjak mennyire sok, de nem ertem

Valami utalkozo elmagyarazna?

Ennyire rossz ,hogy fizetni sem erdemes ennyit se?

2022. aug. 28. 20:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16%
Na és azt te honnan tudod kilences, hogy mi volt az ő szóbelijén?
2022. aug. 29. 08:46
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
Egyrészt volt bent más diák is, aki éppen akkor dolgozta ki a tételeit, másrészt a banketten a tanárok meséltek pár aranyköpést a szóbeliről, persze név nélkül. Nem mintha számított volna, ugyanis matekból kizárólag a fent említett osztálytársam szóbelizett az egész évfolyamból, nem volt nehéz kitalálni, hogy vajon ki mondhatta. Plusz maga a srác se "tagadta", szinte büszke volt rá, hogy "látjátok, még így is átmentem".
2022. aug. 29. 08:59
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Ezt most nem értem, hogyha csak ő volt bent szóbelin, akkor ki dolgozta ki ott a tételeit?
2022. aug. 30. 21:09
 14/16 anonim ***** válasza:
83%

Nyilván úgy értette, hogy MATEKBÓL csak az illető, de gondolom MÁS TÁRGYBÓL többen is tettek szóbelit ugyanabban a teremben.

Kérdező, én is úgy hallottam, hogy nincs meg a szakmai tudásuk az ott végzetteknek. Gimiben emiatt nem ajánlották a tanáraink pl. a Gábor Dénes Főiskolát, mert az is csak papírt adott, tudást nem.

2022. szept. 9. 09:08
 15/16 NTBS ***** válasza:
Mert vannak színvonalasabb iskolák.
2022. szept. 9. 15:54
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

aug. 28.

Jaj ezeket a sztorikat minden metus kérdés alá leírod, kicsit átvariálva.

Gondolom a gagyi BGE-n végezték, és frusztrál, hogy milyen szar híre van a sulidnak, és így akarod ellensúlyozni, hogy más iskolákat lehúzol.

2022. dec. 4. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!