Várod a sulit? ((((((((((((
Szia!
Az érdekelne hogy várod - e a sulit?
És ha igen akkor miért várod?
Én szülőként válaszolok.
A fiam most megy 6.-ba, nagyon sír, hogy hamarosan kezdődik az iskola. 10 tanárából 7 elment, van amelyik tantárgyra nincs is még tanár, szóval elég bizonytalan mi lesz, az őt meg kiborítja. Az osztálytársait sem szereti, szóval ő nagyon nem várja.
A lányom most megy gimibe, ő is be van tojva, mert új közeg, új tanárok, új gyerekek. Ő sem várja.
Kívánok a fiadnak és a lányodnak is sok szerencsét a suliban.
Én (mint valamennyire felnőtt) üzenem nekik, hogy nem kell félniük, sem az új közegtől, sem attól, hogy nem lesz (esetlegesen) tanár. Ha a lányodnak szüksége lenne tanácsokra, hogyan illeszkedjen be könnyen, szívesen segítek. Írj rám nyugodtan privátban:)
Én várom, jó a suli, jók a tanárok, jó az osztály, és szerencsére olyan az agyam mint a szivacs, semmit nem tanulok és így is négyeseim és ötöseim vannak.
#1, sok sikert a gyerekeidnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!