Mi történik ha ellógok egy egyetemi gyakorlati órát?
Tanárfüggő.
Igazolni nem kellett nálunk soha semmit. Fenn lesz majd, vagy el fogja mondani hány hiányzás a megengedett a félévben. Gyakorlaton ez kb 1-3 terjed. Azon felül ha hiányzol, majd amit mondd már be se érdemes menni, mert nem fogja elfogadni az órád. Nálunk ilyenkor szimplán megbuktat.
Nálunk általában 4-et lehetett hiányozni, ha ennél több volt, automatikusan nem teljesített lett.
Nem tudom, hogy nyomós okkal, mondjuk elhúzódó betegség miatt elfogadták-e valakinek, bár egyes gyakorlatot nem is lehetett volna utólag úgy teljesíteni, hogy nem vagy ott.
Szerintem függ egyetemtől és oktatótól hogy "el tudod e lógni"
Lesz akit nem érdekel lesz aki meg megbuktat érte.
Ha nyomós okod van akkor írj neki e-mailt és meglátod mit válaszol és kész
Általában 3 gyakorlati alkalomról lehet hiányozni, igazolást az egyetemeken nem fogadnak el, szerintem még azt sem ha te kórházban fekszel :D
Nyugodtan szólhatsz személyesen, vagy akár e-mailben is az oktatónak (de személyesen mindig jobb benyomást kelt), hogy sajnos már most tudod, hogy ekkor nem tudsz részt venni az óráján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!