Most akkor tényleg online oktatás lesz?
Figyelt kérdés
Mindenhol ezt látom, de még hivatalosan kijelentve nem láttam. Mennyi esély van arra, hogy online lesz?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2022. aug. 23. 00:57
2/11 anonim válasza:
Huh de jó lenne, nem kellene minden nap hányással indítanom a napot.
3/11 anonim válasza:
Hol van az a "mindenhol ezt látom"?
Csak mert ha itt a gyakorin nézed, persze, hogy mindenki kiírja az álmait.
Amíg a király nem adta ki Pocoknak, hogy nyilatkoztassa ki az akaratát, addig mindenki csak tippel. Még Pocok is, aki 9-kor még nem tudja, hogy mit fog mondani 11-kor.
4/11 anonim válasza:
Kedves kérdező, a te kérdésed alá se tudunk mást írni mint a többi 500 ilyen alá. Olvasgasd azokat a válaszokat :D
5/11 anonim válasza:
Remélem, hogy a BME online lesz, meert oda járok.
6/11 anonim válasza:
Na, Pocok megkapta az ukázt, egyelőre azt kell mondja, hogy nincs online oktatás. Ami nem jelenti, hogy holnap nem áll alá és esik a fejére, amikor azt mondja, hogy jah, de hát mégis... de egyelőre nincs.
7/11 anonim válasza:
Jó lenne nem kéne mindennap egy állatkertet meglátogatnom már kissé unalmas:D (joke senki nem vegye magára:()
8/11 anonim válasza:
Remélem nem, mert elég volt az elmúlt 2-3 év online meg egy éven belül vagy 3x váltottunk. Szeretem a személyes oktatást, bandázást stb...
9/11 anonim válasza:
Viccen kívül én örülnék neki sokkal jobban betudtam osztani az időmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!