Szerintetek lesz online oktatás a fűtèsi változások miatt?
Egyetemeken könnyen lehet, ott nem nagy dolog megoldani, tök mindegy, hogy egy előadást a helyszínen vagy online hallgatsz meg.
Középiskolákban előfordulhat, azokat a gyerekeket otthon lehet hagyni.
Oviban, általános iskolákban nem hiszem, az már érinti a szülők munkavégzését is, tehát gondolom azt valahogy megoldják. Legrosszabb esetben a szülőkkel fizettetik a gázt (Az online oktatás csoportban olvastam olyan suliról, ahol már most kértek egyszeri támogatást erre. Hogy ez igaz-e nem ellenőriztem)
Általánosban esélytelen, mivel a gyerekekre vigyázni kell, és most minden munkahely fontos.
Gimnáziumban tudom elképzelni. Ott lehet rá esély (habár a középiskolák negyede egyházi fenntartásban van, ott nem az állam fizeti a fűtést, ugyebár).
Mindegy hogy itt mit mondanak, szerinted érdekli a fideszt amit ezek itt össze hordanak?!
“Nem, azt úgyse merik meglepni, nem a gyerekeknek nem jó, nem a szülőknek dolgozni kell… stb” mikor érdekelte bármelyik is a kormányt ezek közül? Minden héten emelkedik az élelmiszer ar, pont leszarjak, szerinted kifogjak fizetni az áramot és a gázt 7x szorzó mellet?? Szeptember végétől jön az online legalább áprilisig
Egyetemeken van rá jó esély.
lsd. ELTE hírek az utóbbi 2 napban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!