Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemeken lehet ősszel...

Egyetemeken lehet ősszel távoktatás a rezsi miatt?

Figyelt kérdés

2022. aug. 18. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én reménykedem benne, vagy legalábbis biztosítják a lehetőséget, ahol nem változtatna az oktatás minőségén. Nálunk még javított is rajta, mert így a tanár nem csak mondjuk egy kész Excelre rámutatva azt mondta, hogy így kell csinálni, hanem a folyamatokat is megmutatta. Amikor visszakerültünk személyes órákra, megint szrtak az egeszbe :(
2022. aug. 18. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szinte biztos.
2022. aug. 18. 14:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb helyen sajnos minősithetetlenné teszi az oktatást, de nem elképzelhetetlen. Logikus lenne, ha először csak megpróbálnak spórolni, januárban tömbösitik a vizsgákat és csak heti 1-2 nap kell fűteni. De gondolom nem igy lesz...
2022. aug. 18. 15:43
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Én nagyon remélem, élveztem a távoktatást az egyetemen. A jelenléti sokkal nagyobb szívás.
2022. aug. 18. 15:59
 5/8 anonim ***** válasza:
A levelezősöknél legalább november decemberi előadásokat meg a január, februárt át lehetne állítani. Max ha nagyon sírnak a puskázás miatt, vizsgáea azokra a napokra lehetne fűteni, bár nálunk pl. rosszabb átlagok voltak online idején, mint jelenlétnél, mert úgy volt összerakva a vizsga.
2022. aug. 18. 16:40
 6/8 anonim ***** válasza:
19%
Én örülnék, ha nem lenne...azért az jelentősen megnövelné a rezsit itthon, mreg amúgy sem szeretnék egy gép előtt rohadni egész nap. Nagyon szurkolok, hogy ne legyen! Sajnos több a hátránya, mint előnye.
2022. aug. 18. 17:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, de egyelőre nem lehet semmit sem tudni. Jelenlétivel kezdenek.
2022. aug. 18. 17:37
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
Én Nagyon örülnék neki, mert most megyek vissza levelezőre munka mellett. Sokkal könnyebb lenne, ha nem kéne még az utazással is időt tölteni, mert így sincs sok időm. Inkább tanulnék otthonról nyugodt körülmények között. Ha lett volna távoktatás meghirdetve, arra jelentkeztem volna.
2022. aug. 19. 07:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!