Igaz ez a pletyka?
Figyelt kérdés
Több helyen is láttam,hogy beadtak egy kérvényt hogy ne szeptemberbe kezdődjön a suli hanem október elsején.
Nem hiszek én ebben nagyon,ki tud erről valamit?
2022. aug. 9. 12:53
1/15 anonim válasza:
Az iskolakezdés napja adott, ezen nem fognak változtatni. Mi lenne az indoka?
2/15 A kérdező kommentje:
Ezt én is így gondolom,de már a tanárok is erről beszélnek,mesélte külön tanárom.
Indokot se tudok.
2022. aug. 9. 12:57
3/15 anonim válasza:
Ne legyél hülye. Hivatalosan kiadták már régen a 2022/23-as tanév rendjét, utána tudsz keresni, amiben szeptember 1 áll.
4/15 anonim válasza:
Mire fel?
Szeptember elsején lesz iskola, és kész. Ugyanúgy, mint minden évben.
Bár engem hála az égnek már nem érint. XD
(Majd jövőre, mert akkor kezdem az egyetemet)
5/15 A kérdező kommentje:
Sok sikert előre az egyetemhez!
2022. aug. 9. 13:39
7/15 anonim válasza:
Mi lenne az oka, hogy ne akkor kezdődjön?
Négyes: Az egyetemek általában nem szeptember elsején kezdődnek.
8/15 anonim válasza:
Már kiadták a tanév időbeosztását, nem fognak rajta változtatni. Azt tudom csak elképzelni, hogy a tanárok októberig sztrájkolni terveznek, de annyira ezt sem tartom valószínűnek.
9/15 anonim válasza:
7, tudom de most egy évig nem lesz tanulmányi jogviszonyom, csak jövőre. Erre írtam, hogy engem az idei tanévvel kapcsolatos dolgok már nem érintenek.
10/15 anonim válasza:
9. Honnan tudod, hogy lesz jövőre jogviszonyod, ha most nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!