Melyik egyetemre menjek, ha programozó szeretnék lenni?
50
És minek neki annyi, az első kettővel nem tudott elhelyezkedni vagy mi van? :D
Másrészt ha 30 év tapasztalatod van, mit pofázol a jelenlegi felsőoktatással kapcsolatban? :D Ha most szerezted a papírod, te vagy rá az élő bizonyíték, hogy lehet nélküle boldogulni. Ha meg nem, szeretnék szólni, hogy azóta sokminden más lett. Például bejött a bolognai rendszer, így önmagában hitelét vesztik az évtizedekkel ezelőtt releváns információid. Mindamellett, hogy te sem a 30 éves tudásod használod már a szakmádban.
Bár gondolom egy hazug kis gecı vagy.
"És minek neki annyi, az első kettővel nem tudott elhelyezkedni vagy mi van?"
Neked minek a két diploma? Az elsővel nem tudtál elhelyezkedni vagy mi van?
"Másrészt ha 30 év tapasztalatod van, mit pofázol a jelenlegi felsőoktatással kapcsolatban?"
És ha 30 év tapasztalatom van éppen a felsőoktatásban?
"Ha most szerezted a papírod, te vagy rá az élő bizonyíték, hogy lehet nélküle boldogulni."
Hát ha neked elég annyi bizonyíték, amennyit rólam tudsz, akkor kérdéses, hogy tényleg van-e két diplomád...
"azóta sokminden más lett. Például bejött a bolognai rendszer"
És?
"így önmagában hitelét vesztik az évtizedekkel ezelőtt releváns információid"
A munkaerőpiac ugyanolyan most is, mint évtizedekkel ezelőtt, többek között azért, mert az évtizedekkel ezelőtt diplomát szerzettek mozgatják: ha nincs rá idő, hogy sokat válogassanak, jelentkező meg sok van, akkor fel kell gyorsítani a folyamatot, tehát megszűrik őket, és elég kézenfekvő, hogy a papírjaik alapján szűrjék ki előbb azokat, akiknek nincs diplomájuk.
"Mindamellett, hogy te sem a 30 éves tudásod használod már a szakmádban."
(Ha tegyük fel igazad van, hogy 30 éve diplomáztam, akkor is:) az egyetemen kapott alapok nélkül egy nagy katyvasz lenne az a sokminden, ami a 30 év alatt rám rakódott. Kellenek az alapok. Azokat pedig az egyetem tudja megadni. Minél jobb egyetem, annál inkább.
Jól van, majd ha felnőttetek, beszélgetünk. Addig játszátok csak el gyakorin azt, akim nem vagytok. Biztos attól jobban igazatok lesz.
Dedós a dedós agymenéseit lájkolgatka a burokban, mert kifelé nem lát.
"Ha a 2 diplomád ... érv"
Szerintem max. úgy lehet két diplomája, hogy kettőnek nevezi azt, amit a bolognai előttiek egynek neveztek. Ezzel az erővel nekem három van, ha izmozni kell. :DD
Neked súlyos komplexusaid vannak egyébként, vagy szimplán retardált vagy, de lehet nem ártana felkeresni egy orvost :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!