Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemi targyfelvetel hogy...

Egyetemi targyfelvetel hogy működik?

Figyelt kérdés

A neptunban már látom hogy milyen órák vannak de időpontot nem látok.

Illetve csak az én szakomhoz tartozó órát látok, de akkor honnan tudom fel tudok e venni más szájról órát vagy sem?

2022. júl. 26. 20:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
10. vagyok, eszembe jutott, minden további intézményi tárgy a neve. A tárgytípusnál tudod bejelölni.
2022. júl. 26. 22:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy milyen szakra fogsz járni, de 6 év egyetemmel a hátam mögött mondhatom, hogy éppen elég azt teljesíteni ami kell a szakhoz.
2022. júl. 26. 22:36
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem nyelvet szeretnék felvenni, hanem Pl. filozófiát /buddhizmust vagy történelem órát. Társadalomtudomanyon vagyok
2022. júl. 26. 22:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jaa a nyelvóra miatt gondoltam. De ezeknek is a minden intézményi tárgynál kell lennie.
2022. júl. 26. 22:45
 15/16 A kérdező kommentje:

Megvan!

Ezeknel az oraknal bármit felvehetek, ha nincs előzmény (hogy előtte kell x óra)?

Illetve itt hogyhogy van időpont, de az én oraimnal nincsen?

2022. júl. 26. 22:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kell hozzá előzmény akkor igen fel. Ha jól tudom filozófiához nem kell. (Első félévben volt nekem, tehát gondolom nem kell most sem más tàrgy hozzá.)

Még valószínűleg nem állították össze az órarendet, vagy a tanár nem tudja mikor ér rà. Nek is volt, hogy szeptember elején még változtattak.

2022. júl. 26. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!