Ezért elvehetnék a diplomámat?
Utólag vettem észre, hogy fél oldalnyi szöveg 2x szerepel a szakdolgozatomban és így van meg a minimális karakterszám. Tehát, ha az egyik fél oldal nem szerepelne benne, akkor kicsivel kevesebb lenne, mint a követelmény. Nem tudom, hogyan kerülhetett bele kétszer, hiszen többször is átolvastam és nem tűnt fel, csak már most az államvizsga után.
Illetve a másik, hogy a szakdolgozat 99%-ban online forrásokra épül, mert olyan volt a témám, amihez itthon nem lehetett szakirodalmat szerezni. Nagy környezetvédelmi világszervezetek kutatásait/tanulmányait és a környezetszennyezés hatásait elemzi egy speciális nézőpontból.
Azóta folyton azon stresszelek, hogy emiatt a két dolog miatt elvehetnék a diplomámat akár évek múlva. Lehet, hogy teljesen értelmetlen ezen idegeskednem, de állandóan ezen kattogok.
3: Köszönöm a választ!
Éppen azért stresszelek ezen, mert nem nyomtatási hiba. Hanem én okos valahogy nem vettem észre, amikor még írtam a szakdogát, hogy kétszer benne hagytam azt a fél oldalt.
Ha nem mész politikusnak, soha többet senki nem fogja kinyitni a szakdolgozatodat.
Ha mégis, megmondod, hogy tördelési hiba, amit te sem vettél észre. Ennyiért senki nem fogja elvenni a diplomádat, hiszen megvédted, dolgoztál vele, nem plágium. :)
:D
Meg van a diploma, innentől kezdve ok. De igen, van arra precedens, hogy utólag elvesznek pl. doktori címeket.
Ha ezen átsiklottak az egyetemen, akkor a kutya nem nézte meg a dolgozatodat.
Az online dolog más kérdés, az online egy megjelenési forma, attól még könyvet is olvashatsz a neten, amit be lehet hivatkozni. A lényeg, hogy tudományos jellegű legyen, hivatkozható legyen, azaz ne wikipedia meg 24.hu, bizonyos esetekben még azok is elfogadhatók.
De ha idáig senkit nem zavart, nem utólag fog ez feltűnni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!