Kommunikáció és médiatudomány: A két téma közül mleyikből írjam a szakdolgozatom?
Szerintetek melyik témát válasszam?
1. Közösségi média szerepe a gyermekgondozásban
Vizsgálandó terület: egy anyuka mikor kér segítséget az egészségügyi szakértőktől (gyerekorvos, védőnő, stb) és mikor kér segítséget a Facebook-csoportokban.
2. Személyes márkaépítés szerepe a munkaerőpiacon
Vizsgálandó terület: a kommunikációs szakemberek mennyire használják tudatosan a személyes márkaépítést
Mit gondoltok ezekről a témákról?
Köszönöm a hozzászólásokat! Nagyon érdekes és meglepő számomra, hogy eddig akiket megkérdeztem, mindenki az első témára szavazott.
Holott én azt kevésbé érzem "szakmainak", emiatt vannak vegyes érzéseim a témával kapcsolatban.
Hamarosan kétgyermekes anyuka leszek, így otthonosan mozgok a kismamás csoportok világában, talán éppen ezért hezitálok azon, hogy anyukás/kismamás dolgokról írják, vagy inkább egy kicsit más témáról.
Első hozzászóló: igen, már korábban is agonizaltam a téma kapcsán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!