Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kérhetnék némi segítséget az...

Kérhetnék némi segítséget az egyetemi kollégiumi jelentkezéssel kapcsolatban? (SZTE-SZAOK)

Figyelt kérdés

Szóval, szeptembertől leszek elsőéves hallgató a SZTE-SZAOK-on, és egy kicsit bizonytalan vagyok a kollégiumi jelentkezés menetével kapcsolatban.

Már megkaptam a Modulo, Neptun és CooSpace használatához szükséges bejelentkezési adatokat, be is tudok lépni mindhárom felületre, tehát ezzel szerencsére nincs problémám, azonban a Modulo rendszer a "Kollégium" csempére kattintva csak a Móra Ferenc kollégiumot dobja fel lehetőségként. Emellett a kari kollégiumok (Apáthy, Jancsó) honlapja nem elérhető. Tájékozódás gyanánt a Semmelweis kollégium honlapját böngészgettem, melyen az alábbi információra bukkantam:

"Kedves Felvételiző!

Kollégiumi jelentkezést a MODULO rendszerben lehetséges beadni regisztrációt követően.

A kollégiumi felvételi kérelem beadásához elsőként szükséges az úgynevezett Általános szociális helyzetfelmérési adatlap kitöltése. Ezt az űrlapot a MODULO-ban a Beadás, majd EHÖK csempéken keresztül érheted el.

A szükséges igazolások feltöltése, majd az űrlap beadása után a beadott űrlapra kattintva lehetőséged nyílik felső zöld sávban a Csatolt űrlap kitöltése opció kiválasztásra, ahol megtalálod a Kollégiumi jelentkezés nevű csatolandó űrlapot. Tehát még egyszer: nem szükséges megvárnod, hogy elbírálják a helyzetfelmérődet, a kollégiumi jelentkezés rögtön a helyzetfelmérő beadása után elérhetővé válik."

Tehát az lenne a kérdésem, hogy a fent említett két kari kollégiumba is hasonló módon zajlik a felvétel, vagy kollégiumfüggő? Illetve kellenek egyéb dokumentumok a sikeres jelentkezéshez a jövedelemigazoláson, nyugdíjigazoláson (édesapám már nyugdíjas), lakcímigazoláson, és testvéreim tanulói jogviszonyigazolásán kívül (két idősebb testvérem egyetemen tanul, a kisebbik szeptembertől kezdi a középiskolát)? Előre is köszönöm a válaszokat!

#egyetem #kollégium #SZTE-SZAOK
2022. júl. 23. 10:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Megcsinálod a szociális helyzetfelmérőt és ott kell csatolni a kollégiumot hozzá és a városi bérletet is.

Amúgy benne vagy a SZTE-SZAOK 2022 facebook csoportban?

Azt hiszem ennyi kell amit leírtál. Talán még kelleni fog a személyik lefotózva vagy a diákigazolvány, már nem is tudom, de majd írja az űrlap.

2022. júl. 23. 10:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ! :) Igen, benne vagyok, és a Messenger csoportban is. :)
2022. júl. 23. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!