Elsőévesként kollégiumba jelentkezéshez ezeket hol tudom beszerezni? Bármi tanács kollégiummal kapcsolatban ?
Előreláthatólag Debrecenben elsőévesként kezdem az egyetemet , és tudom ,hogy szükségem lesz ezekre az iratokra:
-Érettségi bizonyítván
-Testvér tanulói jogviszonyát igazoló papír
-Papírokkal igazolni bejelntett lakcímet
-Szülők jövedelmigazoló papír
Tesó tanulói jogviszonyát igazoló papírt (középsulis tesóm) hol tudom beszerezni?
Valamint a lakcímet igazoló papír , csak a lakcímkártyát foglalja magában ?
Még sosem foglalkoztam ilyennel , nem tudom hogy működik az egész csak cikkeket olvastam róla , de tanácstalan vagyok . Segítséget előre is köszönöm :)
Az iskola titkárságán tudnak ilyen papírt kiállítani.
"Valamint a lakcímet igazoló papír , csak a lakcímkártyát foglalja magában ?"
Igen.
Szia!
Testvér tanulói jogviszonyát igazoló papír - > A suli titkárságán tudsz kérni iskola látogatási igazolást
-Papírokkal igazolni bejelntett lakcímet - > Igen, itt a lakcím kártyára gondolnak.
-Szülők jövedelmigazoló papír
- > A szülők a munkahelyükön tudnak kérni jövedelem igazolást vagy a NAV által kiállított jövedelem igazolás/adóbevallás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!