Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ELTE v Szeged? Például a...

ELTE v Szeged? Például a diploma értéke alapján, itthon és nemzetközileg?!

Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szaktól is függ, de inkább az, hogy utána csinálsz-e PhD-t. Sima diploma semmit nem ér ám. Természettudományos területre vonatkozik a válaszom.
2010. szept. 21. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:

BTK esetén Szeged, pest egy kész káosz.

GYP esetén Pest, itt a legjobb a képzés.

IK-t van aki szidja, van aki szereti, attól függ, melyik szakirányt választod.

TÁTK-ról (ELTE) nem tudok nyilatkozni :)

2010. szept. 21. 23:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek, hogy ELTE BTK káosz, túl nagy a tömeg - de szerintem ennek ellenére jó itt lenni, mert nagy a választék, sokféle dolog közül válogathatsz, ami érdekel, amit szeretnél tanulni. :) Szegeden is nagy a választék, de nem ekkora. :)

Diplomaérték hát... egy legutóbbi külföldi felmérés szerint pont ez a két egyetem áll viszonylagosan elöl, szóval... :D Így mindegy.

Szegedi IK-t sokan dícsérik. ;)

2010. szept. 22. 09:10
 4/4 anonim válasza:
itthon nem hinném, hogy kár érne abból ha az egyiket vagy másikat választod diploma megszerzésének céljával. viszont általában nemzetközi szinten mindegyik magyar egyetem súlytalan, nem fogják egyiket sem ismerni sehol.
2010. szept. 24. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!