Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha egy gyereknek évet kell...

Ha egy gyereknek évet kell ismételnie, de nem akar az új osztályba menni, hanem az eredeti osztályába ül be, akkor mit csinálnak vele?

Figyelt kérdés

Mi erre a protokoll a magyar közoktatásban?

Konkrétan arra gondolok, hogy elkezdődik az iskola, a 10. osztály helyett, ahova eddig járt, most a 9-be kéne beülnie újra, de más osztálytársak közé. Ő viszont beül az eredeti osztályához.

Gondolom erőszakkal nem fogja kirángatni senki, de ha megmakacsolja magát és felszólításra sem hagyja el a termet, akkor mit lehet csinálni?

2022. júl. 16. 23:53
1 2
 11/17 NTBS ***** válasza:
88%
Ki fogják rakni. Nem csinálhat azt amit akar. Gyűlik a hiányzás, szülők értesítése, gyámhivatal, esetmegbeszelés, fegyelmi tárgyalás,kicsapás. Ez a sorrend.
2022. júl. 17. 11:41
 12/17 A kérdező kommentje:

Durva, hogy mennyien nem tudták felfogni a kérdésemet, pedig szerintem nagyon érthetően leírtam, hogy konkrétan abban az esetben mi a teendő, amikor a felszólítás ellenére ott, abban a 45 percben nem megy ki a teremből a gyerek. Eddig 1-2 olyan válasz érkezett, ami erre a kérdésre ad választ. Nekik köszönöm!

A többiek meg gondolkodjanak el azon,hogy beiratkoznak inkább az alsó tagozatba értő olvasást fejleszteni...

2022. júl. 17. 11:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
De nem érted meg, hogy nincs ilyen? Lehetetlen, nem fordulhat elő! Nem fog saját magától se ott maradni a verbális utasítások következtében, ha meg erre vetemedne, mert elment az esze, akkor fizikailag kiraknák, ha odáig fajul, akkor rendőrséggel, mert nem hagyhatják, hogy valaki olyan területen tartózkodjon, ahol neki tilos. Mint ahogy kiraknák egy üzemből vagy egy üzletből, nyilvános helyről zárás után, bárhonnan, az iskola ezektől semmiben nem tér el. Totálisan nonszensz a kérdésed, úgyhogy ne a válaszolókat minősítsd le.
2022. júl. 17. 12:04
 14/17 A kérdező kommentje:
Annyira mégsem nonszensz a kérdésem, ha mégis sikerült rá normális válaszokat is adni. Erre voltam kíváncsi, hogy akkor ebben az esetben az a hivatalos protokoll, hogy elvitetik rendőrrel, ha semmi nem hat rá.
2022. júl. 17. 12:58
 15/17 anonim ***** válasza:
92%
14. A kérdésed teljesen értelmetlen, akármennyire is gágogsz, Nem kell erre protokoll, minden normális ember, aki szülő vagy gyerek tudja erre a releváns választ. Nincs ilyen probléma a valóságban.
2022. júl. 17. 13:34
 16/17 anonim ***** válasza:
16. Tudnál erre példát mondani? A megoldásra is? Kétlem.
2022. júl. 17. 15:03
 17/17 anonim ***** válasza:
95%
Te vagy az a bukott diák? És úgy képzeled, hogy majd ha a régi osztályodba mész, akkor majd azt ott szépen ki is járod, mert nincs rá protokoll? És hipp-hipp-hurrá, milyen zseni vagyok én, kijátszottam a rendszert és mégse vesztek egy évet? Máskülönben senki emberfiának nem jut eszébe ilyen szituáció!
2022. júl. 17. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!