Szerintetek mi lesz az érettségivel? Megtartják az eredeti időpontban? Vagy esetleg meg se tartják? Az lenne a legjobb ha jegyek alapján adnák meg. Eddig az összes tanárom szerint ez lesz, de én nem bízok benne.
Szerintem megtartják, de reménykedjünk, hogy nem lesznek olyan elvetemültek, hogy május elején kell vizsgáznunk. :)
Azt mondják holnap kiderül, de szerintem lesz belőle péntek is.
Ez a mai központi jelentése az operatív törzsnek:
A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, és aki teheti, az maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be az ajánlásokat és a kijárási korlátozásokat. Különösen kérjük a budapestieket, hogy tartsák be a korlátozásokat, mert a fővárosban van a legtöbb fertőzött.
Szóval ennek a fényében ennyi volt a májusi érettséginek, saját magukat köpnék pofán a fideszes nagyurak, ha rákényszerítenék a diákokat, hogy május 4-én kimenjenek tömegesen az utcára! Majd valamikor megtartják... augusztus, ilyesmi! Nyár úgysem lesz, mármint táborok, fesztiválok,koncertek stb... lesz idő tanulni. Ja és diákmunka sem lesz, hiszen nem mehet majd diák dolgozni a nyáron a vírus miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!