Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek mi lesz az érettsé...

Szerintetek mi lesz az érettségivel? Megtartják az eredeti időpontban? Vagy esetleg meg se tartják? Az lenne a legjobb ha jegyek alapján adnák meg. Eddig az összes tanárom szerint ez lesz, de én nem bízok benne.

Figyelt kérdés
2020. ápr. 7. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem megtartják, de reménykedjünk, hogy nem lesznek olyan elvetemültek, hogy május elején kell vizsgáznunk. :)

Azt mondják holnap kiderül, de szerintem lesz belőle péntek is.

2020. ápr. 7. 22:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne is bízz! Majd 100 helyre 5000 fő megy holtversenyben az azonos pontszámok miatt. Elég kicsi lenne a szórás eredményragsorilag. Pláne hogy ilyenkor minden iskola “mikutyánkkölykezne“ ...
2020. ápr. 8. 00:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez a mai központi jelentése az operatív törzsnek:

A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, és aki teheti, az maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be az ajánlásokat és a kijárási korlátozásokat. Különösen kérjük a budapestieket, hogy tartsák be a korlátozásokat, mert a fővárosban van a legtöbb fertőzött.

Szóval ennek a fényében ennyi volt a májusi érettséginek, saját magukat köpnék pofán a fideszes nagyurak, ha rákényszerítenék a diákokat, hogy május 4-én kimenjenek tömegesen az utcára! Majd valamikor megtartják... augusztus, ilyesmi! Nyár úgysem lesz, mármint táborok, fesztiválok,koncertek stb... lesz idő tanulni. Ja és diákmunka sem lesz, hiszen nem mehet majd diák dolgozni a nyáron a vírus miatt!

2020. ápr. 8. 06:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Megtennék, hogy magukat pofán köpik.
2020. ápr. 8. 07:19
 5/7 anonim ***** válasza:
4-es. Amúgy én is kinézem belőlük! De most azért tele a gyatya több vidéki polgármesternél, pl Székesfehérváron.
2020. ápr. 8. 08:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát én nem megyek tovább tanulni szóval nekem elég jó lenne az evvegi jegyek alapján 🤣
2020. ápr. 8. 11:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Mikor mondják be? Tudja valaki pontosan? Mert mindenki mást mond..
2020. ápr. 8. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!