Mennyire nehéz egyetemen a kalkulus tantárgy?
Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 20:19
1/6 anonim válasza:
Nem különösebben nehéz, de más gondolkodásmódot igényel, mint amit középiskolában megszokhattunk.
2/6 anonim válasza:
Nekem könnyű volt, de mindig volt érzékem a matekhoz. Van akinek meg halálos és éveket csúszik miatta.
3/6 Miss Endzsi válasza:
Photomath-al tanultam meg, elmagyarázza lépésenként, mit, miért.
4/6 anonim válasza:
Én szeretem a mateknak ezen részét, nekem nem kifejezetten nehéz.
De informatikus ismrőseim nagyon sokat szenvedtek vele. Az ELTE-n Analízis 1-2-3 néven futnak ezek a tárgyak 3 féléven keresztül, mindegyik egy kész szenvedés nekik, az egyik ok, hogy a 3 éves képzést 4-7 év alatt végzik el legtöbben.
5/6 anonim válasza:
Nálunk a kalkulus az analízis “alatt” van, azaz kevésbé mélyen érinti a témaköröket. (Pl. Első félév végére már deriváltak, nálunk az az analízis 2 témaköre volt.)
Nem nehéz, de tanulni kell, nem elég csak megérteni. Mindig kell készülni, normális jegyzetet szerezni…
Illetve sokan fognak kihullani, arra készülj fel, nálunk az elő év a szelektálásról szólt. A csoport 80%-a kibukott.
6/6 anonim válasza:
Ha mérnöki szakon vagy,ott a titka a rengeteg gyakorlás.Általába a zh-kon típus feladatokat kérdeznek,de mindegyik kicsit más mint a másik.Ezért fontos gyakorolni.Akkor biztos,hogy átmész majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!