Újpesti középiskolák közül melyiket ajánlanátok?
#5 Nem szeretem a környéket ahol van, az embereket akik oda járnak, ahogy oktatnak, és igazából semmit nem szeretek különösen a mostani sulimban.
A szüleim azt mondanák hogy maradjak a mostaninál de ők nem érzik át a helyzetem.
"Ha azt mondod - felmutatva a 9-10. osztályos bizonyítványodat..."
Már túl van a 9.-en és azon nincs mit felmutatni... Plusz a szülei se támogatják az iskolaváltást, pedig nélkülük nem fog menni, úgyhogy esélytelen.
Ha megjött az esze végre és tanulni akar, azt a jelenlegi sulijában is megteheti. Csak annyi a baj, hogy eddig nem tette, és egy az egyben a sulijára keni az egészet:
"Nem szeretem a környéket ahol van, az embereket akik oda járnak, ahogy oktatnak, és igazából semmit nem szeretek különösen a mostani sulimban."
Egyik iskola se vágyik arra, hogy ilyen hozzáállású diákja legyen.
Ha elkezdene végre tanulni, egész más szemmel látná a jelenlegi suliját is, de ahhoz össze kéne kapni magát, amit én az eddigiek alapján nem nézek ki belőle... Meg azt se, hogy elmúlt már 16, márpedig ha még hazudós is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!