Aki a Metu nappali mesterképzéseire jár/járt, esetleg marketing mesterre mi volt a véleménye róla? Megéri azt választani?
Figyelt kérdés
Azt hallottam elég gyakorlatias az oktatás és lehet mellette dolgozni is.2022. júl. 6. 21:27
1/4 anonim válasza:
alap teso ott végeztem dzsukelok a profeszorok kitanitanak minden hasznosra meg marketingra nagyon tehetcségesek mellette én dolgoztam de nem kōtelezö nekem ez csak hobbi volt
2/4 anonim válasza:
1. Az általános iskolát sem fejezted be!
4/4 anonim válasza:
Te meg hülye.
Max. 2-3 dolgot érdemes a METU-n tanulni, abból az egyik a marketing. HR-estől hallottam már, hogy előbb hívnak be METU marketingest, mint más egyetem hallgatóját. Nem írom le, mert nem vagyok kíváncsi az anyázásra.
HEPA is METU és BGE tanárokkal dolgozik együtt
Egy munkahelyet nem az érdekli, hogy hány száz oldalas menedzsment jegyzetet magoltál be :)))))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!