Milyen a győri Széchenyi Egyetem (SZE)?
Figyelt kérdés
Tervezőgrafika szakra jelentkeztem, azonban ha jól tudom, nem valami régóta van design campusa a sulinak, így sajnos nemigen tudtam senkinél sem érdeklődni efelől. Aki Győrbe jár (akármelyik szakra), esetleg leírná nekem a véleményét a suliról?2022. júl. 3. 13:14
1/7 anonim válasza:
Én most fejeztem be ott a mérnökinfót, magát az egyetemet szerettem, szerintem nagyon jó a közösség és kellemes a campus, az oktatás annyira nem színvonalas, de a többi egyetemet sem tartom sokkal többre, szerintem minden egyetem csak egy alapot képes adni és a többi az önszorgalmon múlik. Szerintem biztosan jól fogod magad érezni, én bírtam nagyon a várost is. Sok sikert!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ez megnyugtató, szimpatikus volt a felvételin a suli és a város is, pedig amikor itt gyakorikérdéseken elolvasgattam, hogy mások mit írtak róla, kissé megijesztett egy-két negatív vélemény.
2022. júl. 3. 19:44
3/7 anonim válasza:
#1- Mindenki máshogyan éli meg, még ott is fogsz hallani negatív véleményt, de melyik hazai egyetemről ne lenne ilyen? Szerintem nem kell csodát várni, próbáld kihozni belőle amit lehet, és tartsd az egyensúlyt a buli és a tanulás között :D
4/7 A kérdező kommentje:
Igyekszem, ma megjött a pontom és nagyon jól sikerült szerencsére, úgyhogy azt hiszem, ez mindenképp egy jel!:D
2022. júl. 4. 09:46
5/7 anonim válasza:
A bulit meg a tanulást nagyon próbáld összhangba hozni. Én nem odajárok,de sok ismerősöm van ott és sajnos nagyon gyakori volt,hogy túl bulizták magukat és emiatt estek ki.(mondjuk a többi egyetemnél is fennáll ennek a veszélye)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, azt én is hallottam, hogy ott mindennapos az ivás, szóval ezt majd észben tartom, bár eléggé tanulós vagyok. Esetleg a tanárokról tudtok valamit? Segítőkészek?
2022. júl. 5. 08:08
7/7 anonim válasza:
Első vagyok, tanúsíthatom az ivós dolgot, az elején én is kirúgattam magam egyszer :DDD, de azért nincs ám akkora vadulás ami túlmutatna más egyetemeken, legfeljebb azért mert nem nagy belvárosi szórakozóhelyekre özönlenek az emberek mint bp-n, hanem ott helyben inkább, de szerintem tök jó mert ott jobbára csak széchenyisekkel fogsz találkozni.
Tanárból abszolút mindenféle van, azért sem tudok mit mondani mert én GIVK-s voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!