Bejuthatok a győri Széchenyi Egyetemre?
Figyelt kérdés
Logisztikai, vagy közlekedésmérnöki képzésre szeretnék bejutni jövőre, és ahogy számoltam valószínűleg 340 pontom lesz. Elég lehet?2022. ápr. 19. 16:36
1/9 anonim válasza:
Igen, de csak az önköltségesre kerülhetsz be.
3/9 A kérdező kommentje:
Uhh... Államira semmi esély nincs?
2022. ápr. 19. 22:40
4/9 anonim válasza:
Nem , az összes egyetemen 400 pont a minimum az államihoz. De már érettségiztél?
5/9 anonim válasza:
De, ha gondolod írj rám privátban, ott tudok tippeket adni, hogy pontosan hogyan működik mindez. Igaz én másik szakon vagyok, viszont a felvételi ugyanúgy működik
6/9 anonim válasza:
Én a közlekedésmérnöki kart nagyon végig gondolnàm. Elég sok emberrel beszéltem akik fel sültek vele, teljesen más pályán dolgoznak vele, vagy más irányú mscre mentek vele pl: gépész mscre. A melók jó része állami terület ami azért a verseny szférához képest gyengébben fizet meglátásom szerint. Erdemes mérnöknek tanulni, nagyon is, de nem minden mernoki terület megfizetett..
7/9 A kérdező kommentje:
#4 Még nem, most fogok. Ezután maradok plusz egy évre szakmát tanulni (logisztika).
#6 A logisztikai mérnöki lenne a prioritás, hallottam, hogy a közlekedésmérnöki nem lenne túl szerencsés.
2022. ápr. 20. 17:55
8/9 anonim válasza:
7: ismerek olyan közlekest aki csak kalauzi melót talált. Kevés embert keresnek saját meglátásom szerint, mac pár évente ha van újítás, és az is kevésért, legalábbis nekem nem sokért.
9/9 totolala válasza:
Mi a fa.szomért lenne 400 pont az egyetemeken a ponthatár? A legtöbb szakon a SZE-n 300 alatg vannak a szakok.. még a (!)Mechatronika is 28x körül van, persze mert az egy rendes szak, arra nem mennek sokan.. az összes büfé gazdasági meg jogi f.ostengernek 400 csak a ponthatára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!