EKKE-TTK vagy SZTE-TTK?
Őszintén nem volt más ötletem ezért ugyanazt a szakot jelöltem meg 2 helyen is. Földrajz-történelem szakra jelentkeztem. Vannak már ismerkedős csoportok a facebookon, ahol sorra írják ki hogy ki hogy ki hova jelentkezett, de mintha az Eszterházyba alig jelentkeztek volna, plusz egyre több helyen hallom hogy oda nem éri meg, de konkrétumot nem hallottam hogy miért nem. Nekem az EKKE-TTK van az első helyen, de ez most elbizonytalanított. Kinek mi a véleménye akik már ott vannak/voltak? Mindkét egyetemről szívesen látnék véleményeket, pozitívat, negatívat egyaránt.
Ui: Kérem kíméljenek meg az ilyenektől hogy:
-Minek jelöltél meg 2 helyre is ugyanazt, ez mekkora hülyeség stb.
-Minek mész tanárnak, nem éri meg mert nincs annyi pénz benne stb.
-Meg a hasonló nem ide illő válaszoktól.
Én SZTE TTIK-s vagyok, bárn nem ezen a szakon, de imádom.
Amúgy szerintem hülyeség különböző szakokat megjelölni. Vagyis nem értem miért tenne valaki ilyet. Ha nem vesznek fel orvosira jó leszek jogásznak? Mármint egy hivatása van az embernek szerintem és arra kell menni. Nem ilyen mindegy csak egyetem legyen.
A tanári pedig egy nagyon szép hivatás, kitartást kívánok hozzá.
#5 hát ha a távolságot nézzük akkor inkább Eger. De most teljesen bizonytalan vagyok őszintén. Még mondjuk 7-ig dönthetek, de szorít az idő.
Nekem alapvetően város szempontjából nem hinném hogy sok elvárásom van. Én nem szoktam szórakozó helyekre járni, a bulikat nem szeretem igazából, maximum moziba jarok😅. Amire város szempontjából szükségem van pedig azt gondolom Eger is megadja. Igazából azért bizonytalanodtam el mert többen is lehúzták az Eszterházyt meg ilyen "szaktárs" (vagy nem is tudom mi a helyes kifejezés) kereső csoportokban gyakorlatilag senki nem jelölte az EKKE-t, mindenki az SZTE-t vagy az ELTE-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!