Hány óra igazolatlan után veszik el az ösztöndíjat?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mindenkinék máshogy van-e, de azthiszem nálunk 30 vagy 36 óra után de nem biztos, ezért megszeretnék bizonyosodni róla. Kinél hogy van? Gondolom csak a gyakorlati hiányzások számítanak bele vagy nem?2022. jún. 27. 21:18
2/7 A kérdező kommentje:
Állami ha erre gondolsz, de lehet most hülyeséget mondtam O-O
2022. jún. 27. 21:42
4/7 A kérdező kommentje:
Igen
2022. jún. 28. 01:36
5/7 anonim válasza:
Középiskolánál 30 körül, de nem az ösztöndíjat, tudtommal maximum szakiskolások kapnak ösztöndíjat. A családi pótlékot veszik el.
6/7 anonim válasza:
Nekünk már két éve azt mondják középsuliban, hogy 6 óra igazolatlan után megvonják az ösztöndíjat, úgyhogy ne lógjunk egy napot sem.
Amúgy meg most hogy így utána néztem, írnak is róla: "igazolatlanmulasztásainak száma nem haladja meg a 6 órát (adott tanév hátralévő részében nem részesülhet ösztöndíjban a tanuló, ha az igazolatlan mulasztása eléri a hat foglalkozást)." ( [link]
Amúgy a gyakorlati alatt most a szakmai gyakorlatot érted? Mert ha igen, akkor a válasz nem. Bármilyen óráról számít az igazolatlan hiányzás.
7/7 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!