A tanulmányi ösztöndíj mennyi mostanság?
10.
Nagyon köszi!
Igen, anya is azon van hogy fizet ő mindent, megoldjuk de ne dolgozzak suli mellett mert a tanulás rovására fog menni. Én az anatómiát már most elkezdem (bár már tanultam) tanulni, attól nagyon félek.
Lehet hogy megpróbálkozok mégiscsak a diákhitellel.
SE-ETK
Itt 4 kategória van, 10 ezer, 20 ezer, 36 ezer és 50 ezer forintos ösztöndíjak, úgy tudom az évfolyam fele kap tanulmányit, nálunk a határ általában 4 felett szokott lenni. Én 4.6-os átlaggal kaptam egyszer 36 ezret, ugye mindig attól függ hogy te hogyan teljesítesz az évfolyamtársaidhoz képest. Nem tudom máshol hogy működik, itt karonként, évfolyamonként és szakonként is eltér hogy milyen átlagtól kapnak ösztöndíjat a hallgatók, orvosisoknál gyakran látom hogy 5.0 átlagtól kapják meg a legnagyobb összegű tanulmányit.
Első félévben én sem javasolnám még a munkát, de utána szerintem belefér, legalábbis én is ETK-s vagyok és én szinte minden félévben meg tudtam oldani valahogy, bár voltak nehezebb félévek. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!