Tanulmányi ösztöndíj mikor érkezik?
Figyelt kérdés
Első félévemet teljesítettem jó eséllyel fogok kapni tanulmányi ösztöndíjat
Erre mikor szokott sor kerülni?
2022. febr. 1. 12:41
1/9 anonim válasza:
Melyik egyetem??? Nem igaz, hogy ennyit nem lehet beleírni a kérdésbe... Nálunk (SZTE) márciustól, mert az őszi félév eredményeire március, április, május, június, szeptemberben kapsz ösztöndíjat, a tavaszi félév eredményeire pedig október, november, december, január, februárban.
2/9 A kérdező kommentje:
nem teljesen mindegy melyik egyetem?
nyilván nem a tavaszira vagyok kiváncsi februárban.
A tanulmányi ő.díj pedig egységesen érkezik.
2022. febr. 2. 10:43
3/9 anonim válasza:
Nem mindegy, ugyanis nem egységesen érkezik, van, ahol nincs ez az egy hónapos csúsztatás a félév kezdetéhez képest, mint az SZTE-n. (A számítási mód is eltérő!)
4/9 anonim válasza:
Valaki tudja hogy az SZTE-n belül március hányadikàn várható? :)
5/9 anonim válasza:
#4 Minden hónap 10-ig kell elindítaniuk az utalást, és ezt általában ki is várják.
6/9 A kérdező kommentje:
nálunk még kiírva sincs
2022. márc. 2. 19:20
7/9 anonim válasza:
Azt valaki tudja hogy mikor írják ki vagy azt a kiírást hol lehet megnézni? Hogy pontosan mennyi átlagtól adják.
Úgy tudom tegnap vagy ma már kint valahol de ez csak pletyka lehet
8/9 A kérdező kommentje:
nálunk igazából sosincs kiírva az átlag csak utalják annak akinek ők gondolják... (de általában nem ez a megszokott)
2022. márc. 8. 19:59
9/9 A kérdező kommentje:
A neptun-ban a pénzügyek/ ösztöndíjak/ fül alatt kivan írva a tétel hogy kapni fogok 4,13-ra csoport elsőként!! egy gazdasági karon 16.000Ft-ot elég szánalmasnak tartom.
2022. márc. 8. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!