Van itt olyan, aki ELTE nemzetközi tanulmányok (angolul) szakra jelentkezett?
Barátnőm jár pont ide, és az az igazság, hogy első évben kb az összes gazdasági elsőévessel egyforma óráitok lesznek, a különbség az az h te mindet angolul fogod tanulni. Van aki 1es, 2es stb csoportokban lesz, ez azt jelenti h 1 vagy 2 tárgya lesz angolul, de ezt év elején lehet kiválasztani. Neked angolul lesz. Van mintatanterv, amibe ajánlom h belekukkants, e szerint haladt nálunk kb 80%ban mindenki idén. Van matek, közösség és egyén, menedzsment, marketing, pszihológia, és számvitel. A tanárok nagyon jófejek mindig lehet velük beszélni óra után. Én sajnos le lettem most sorva első évem után. Én azt mondom, az első félév könnyebb mint a második, de másnak meg pont, h fordítva. A zh-k sokkal könnyebbek mint a vizsgák, inkább tanulj azokra és akkor nem kell menni vizsgázni, amúgy én ha tehetném újra mennék, de hát így jártam. Vizsgán nem fogadtam el a két 3masom matekból mert úgy éreztem megy az 4esre 5ösre is, aztán mentem a harmadikra is. Végül megbuktam és kiderült nincs is pótvizsga, hatalmas érvágás volt nekem. De, előre kell nézni, kövi félévben felveszem a matek2-t megint aztán jó lesz az, legalább tudom már az anyagot. Sok sikert neked és mégnagyobb kitartást, ha bármi kérdésed lenne még nyugodtan írj.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!