Kaptam egy tájékoztató mailt az oktatási hivataltól. jelezzem nekik, hogy nem megyek el a jövő heti szóbeli felvételire?
Figyelt kérdés
2022. jún. 23. 10:24
1/11 A kérdező kommentje:
van köztetek olyan, aki szintén vmiért nem vesz részt szóbelin? hogyan intéztétek ezt el?
2022. jún. 23. 10:24
2/11 anonim válasza:
megírod, hogy nem kívánsz részt venni. Ennyi.
3/11 anonim válasza:
Nem kötelező, de ha szeretnéd, írhatsz.
4/11 anonim válasza:
Nem kötelezö, de illik jelezni.
5/11 A kérdező kommentje:
azóta beszéltem az egyetemmel, úgy tájékoztattak elég nekik jelezni (még meg is köszönték, mert állítólag vannak, akik még erre is tojnak), az oktatási hivatalnak nem kell.
most azon gondolkozom, szóljak-e az OH-nak is mégis?
2022. jún. 23. 14:09
6/11 anonim válasza:
NEked nem kerül semmibe, nekik meg lehet, hoyg pozitív
7/11 anonim válasza:
Nem kötelező jelezni. Sokan csak szimplán nem mennek el.
8/11 A kérdező kommentje:
én jeleztem mindenhol.
leginkább azért aggódok nehogy emiatt hátrány érjen.
FIR-be ez bekerül?
ingyenes féléveimet érinti?
megítélésemet érinti, ha jövőre ugyanoda jelentkezem?
2022. jún. 24. 13:27
9/11 anonim válasza:
Nem kerül be, nem lesz kevesebb féléved, nem indulsz hátránnyal. De ezeket múltkor is leírta neked mindenki. Évente több száz, de minimum több tucat jelentkezőt hallgat meg 1-1 felvételi bizottság, nem fognak emlékezni a nevedre.
10/11 A kérdező kommentje:
de így, h. mailben leírtam, meg a felvételi azonosítómat is.
ill. a felvi.hu-n nyoma van, h. oda jelentkeztem, ha jövőre is oda fogok...
2022. jún. 24. 13:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!