Ez szerintetek jó szakdolgozat témának?
Kommunikáció és médiatudomány szakosok hallgató vagyok, és anyuka.
A kettő közül valamelyikből szeretném írni a szakdolgozatot:
Gyerekpszichológusok szerepe a közösségi médiában
Vagy
Konduktorok szerepe a közösségi médiában
Mit gondoltok, melyik a jobb téma? Vagy egyik sem jó, és próbáljak mást kitalálni?
A közösségi médiában egyre több egészségügyi szakember van jelen, akik edukatív posztokkal és bejegyzésekkel informálják a követőiket. Elsősorban a gyermekekkel foglalkozó egészségügyi szakértők szerepét vizsgálnám, akik a szülőket célzó tartalmakkal segítik a gyereknevelést.
Amit vizsgálni szeretnék:
- gyerekpszichológusok jelenléte a közösségi médiában
- edukativ/preventív posztok
- személyes márkaépítés megjelenése
- saját szolgáltatások népszerűsítése
- szülők tapasztalatai ( segítenek a pszichológusok posztjai a gyereknevelésben?)
- interjú egy gyerekpszichológussal ( mi a motivációja, tapasztalta)
Alapvetően rendezvény kommunikációval foglalkozom, de korábban dolgoztam PR ügynökségnél és tvnél is.
Szeretem a munkakörömet és a kommunikációs szakmát.
A szakdolgozat témaválasztásakor viszont olyan konzulenst kerestem, akit jó szakembernek tartok és szimpatikus. Részben a konzulens miatt esett a választásom az egészségügyi kommunikáció témakörre.
Voltak más izgalmas témák is, de a többi konzulensről vegyes tapasztalatotokat hallottam. :)
Lehet jobb lenne egy olyan szűkítés, hogy
Gyerekpszichológusok személyes márkaépítése a közösségi médiában
Vagy
Gyerekpszichológusok edukativ posztjainak szerepe a gyereknevelésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!