Debrecen, angol-matek osztatlan tanárképzés tantervet hol találom?
Az egyetem honlapjan, csak Matematika osztatlan tanárképzés tantervet találtam.
Vki tudná nekem linkelni? Nagyon szépen köszönöm előre is.
Szeptembertől változik országosan a tanárképzés, eltűnik a 3. év végi szakirányválasztás, egységes képzés lesz, mindenkiből középiskolai tanárt faragnak😉
Emiatt még az Egyetemen vannak munkák, hogy hogyan és mint fog alakulni a ti képzési tervetek, melyik tárgyat melyik félévben kell felvennetek, de természetesen időben kint lesz. Tárgyfelvetel csak szeptember első két hetén lesz, addigra fel fog kerülni az DE osztatlan tanárkézés honlapjára, sőt a neptunban is fent szokott lenni. 🙂🙂
A 2. válaszhoz visszatérve a kollokvium igen, vizsgát jelent, mégpedig vizsgaidőszakban lebonyolítandó szóbeli vagy írásbeli vizsgát. A gyakorlati tárgyakat az elmeletivel együtt kötelező felvenni, melyre már szorgalmi időszak végén jegyet kapsz az év közben megírt zh-jegyek által. Ha a gyakorlati jegy nincs meg, akkor elméletből nem mehetsz vizsgázni vizsgaidőszakban:/
Üdv, egy debreceni matektanárszakos hallgató
Bármi kérdésetek akad, nyugodtan írjatok, válaszolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!