Ha félbehagyom az egyetemi képzésem, és újra jelentkezem egy másik egyetem másik szakjára, akkor azzal ér engem valamilyen hátrány?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ha egyetemet szeretnék váltani, egy teljes év után, akkor ennek van valami buktatója? Nem szakot váltanék, hanem előről, az első félévtől kezdeném újra egy teljesen más helyen, rendes felvételi eljárásban. Pályázhatok így államilag támogatott helyre?
Köszönöm!
2022. ápr. 24. 12:36
2/4 anonim válasza:
Jelentkezhetsz és tanulhatsz államilag finanszírozotton, de 2 félévet elvesztettél.
3/4 A kérdező kommentje:
A terület azonos, de más a szak, mérnökinformatikáról mennék át programtervezőire.
Köszönöm a válaszokat, ez a féléves rendszer így remek.
2022. ápr. 24. 14:33
4/4 anonim válasza:
Én még azzal egészíteném ki, hogy nézd meg vannak-e tárgyak amiket el tudsz fogadtatni, így azokat nem kell még egyszer megcsinálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!