Mire tippeltek, mik lehetnek az idei középszintű történelem esszék?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 21. 18:29
1/7 anonim válasza:
Hunyadiak
I. világháború
1956
Gazdasági válság
Reformáció
2/7 anonim válasza:
Rákóczi, Kádár. Én ezekre tippelek.
3/7 anonim válasza:
első/második világháború, 1848, Rákóczi, trianon, államalapítás, Horthy korszak, gazdasági válság
4/7 anonim válasza:
Reformkor, esetleg áprilisi törvények, Trianoni átalakulás, 56. Ezekre tippelek. Rövidbe meg valami ipari forradalom, Luther, Kálvin, illetve kétpólusú világ kialakulása a II. vh után témát tudok elképzelni.
5/7 anonim válasza:
2. vagyok. S bejött a Kádár jóslat. :) Nem voltak nehezek az esszék, na de a tesztes rész... Arra inkább nem is mondok semmit.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen! :) Én is Kádárt írtam, habár Athén-t pont nem néztem át. A tesztes rész nekem nagyon nem tetszett a sok vallástól, hittantól
2022. máj. 4. 17:51
7/7 anonim válasza:
Nem voltak olyan nehezek a tesztes részek sem. Bár tényleg most a vallás került inkább előtérbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!