Mi a legkönnyebben letehető szabadonválasztható tantárgy érettségire?
Figyelt kérdés
A gyerekem jövőre fog érettségizni gimnáziumban. (Nem jó tanuló.) Nem tudom mit válasszunk ötödik tantárgynak,amiből könnyebben le tudna érettségizni. Gondoltunk az énekre, mert valamikor tanult zenét. De nem tudom mennyire nehéz az is. Azt mondták a gimnáziumban, hogy olyan tantárgyat válasszon, amit 2 évet tanult a gimnáziumban.2022. márc. 30. 11:26
11/21 anonim válasza:
Etika? Abból csak beadandót kell írni előre, abban tudsz neki segíteni. Nálunk sokan azt választották.
12/21 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy az etikát nem tanulta 2 évig.
2022. márc. 31. 09:10
13/21 anonim válasza:
Nem kell 2 évig tanulni, ha az ő iskolájában előírt helyi tantervben 2-nél kevesebb (de nem 0) év van előírva! Etikát nem is szokás több, mint 1 évig tanítani gimnáziumban.
14/21 anonim válasza:
Én infót választottam, szerintem annál könnyebb nem sok van.
15/21 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy etikát csak fél évet tanult egy másik gimnáziumban. (Közben váltottunk könnyebb gimibe). Informatikából gyakorlati és szóbeli vizsga van?
2022. márc. 31. 12:50
16/21 anonim válasza:
Hat, lehet le leszek pontozva de szerinrem valamilyen nyelv amit tanult, szerinfem az a legkönnyebb. Nem az angol, ami benne van a kötelezőbe. Egyébként bioszbol is lehet egy jót írni kevés tanulással, bár ott a sok fogalom meg minden de az se olyan nehéz SZERINTEM
17/21 A kérdező kommentje:
Biosz kizárt. A második nyelvet nagyon nem tanították meg neki. Sokat kéne még pótolnia belőle. Nem meri bevállalni.
2022. ápr. 2. 09:06
18/21 anonim válasza:
Én etikából érettségizek idén. A tantárgy pontos megnevezése társadalomismeret és etika. Nagyon könnyű az érettségi belőle: egy 10 oldalas esszét kell írnod otthon, majd érettségin azt bemutatani és néhány etikai kérdést megvitatni a tanárral. A töri tanárom azt mondta, hogy csak akkor lehet belole megbukni ha valaki más munkáját adod be
19/21 anonim válasza:
18
Etikából tényleg nem lehet megbukni, de nálunk anno 5 éve azt mondták, etika csak hatodik tantárgy lehet. Azóta ez változott?
20/21 anonim válasza:
Etikát 2 évig tanulnak? Nálunk csak 12.ben volt, heti 1 oraszammal ami mindig első órában volt, a fél osztály be se jött, szóval nálunk az a tantárgy nagyon komolytalan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!