Szerintetek hagyjam ott a gimit?
Figyelt kérdés
10.-es fiú vagyok, viszonlag jónevű gimnáziumba járok, viszont szarok a jegyeim. Többségében 3-as meg még van egy pár 2-es és 4-es. Az eszem megvan hozzá, hogy ennél sokkal jobb jegyeket szerezzek csak egyszerűen lusta vagyok. Nincs motivációm. Szinte nem tanulok semmit, csak haza megyek 4-kor, 5-től este 8-ig alszok, aztán gépezek meg fekszek 11-ig majd alszok tovább reggel 5-ig. 6:10-kor meg indul a buszom. Szerintetek hagyjan abba, vagy próbáljak meg motivációt nyerni valahonnan?2022. márc. 23. 08:56
11/12 anonim válasza:
Én 11.-es vagyok, depressziós.
Az osztályból én vagyok a legjobb fizikása. Az osztályból nincsenek barátaim és van egy gyökér aki elhidegítette az összes embert tőlem. Bezzeg amikor öngyilkos akart lenni én beszéltem le róla.
Lényeg én is ott akartam hagyni, nyomorék osztályfőnök, csicska osztály, de ha ott hagyom akkor nincs érettségi és akkor egész életem szar lesz
Inkább legyen ez a 2/3éved "szar"(bár ha tanulsz rendesen nem nehéz, a 3-as amúgy sem tragikus annyira) mint egész életed alatt bánkódj.
12/12 anonim válasza:
Nem a jegyek miatt tanul az ember, hanem hogy művelt emberré váljon. Ha tanulás nélkül ilyen viszonylag jó jegyeid vannak, akkor már azt a két évet ne hagyd abba, utána meg keress egy olyan szakmát, ami érdekel. Persze ahhoz is tanulni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!