Pályamódosítás: ti belevágnátok egy új egyetemi képzésbe nappali szakon?
28 éves vagyok, GYED-en lévő anyuka.
Amióta megszületett a kisfiam egyre jobban érzem, hogy szívesebben foglalkoznék gyerekekkel.
El tudnám képzelni magam tanárnak, gyógypedagógusnak, konduktornak, gyógytornásznak.
Korábban marketingesként dolgoztam, ami tetszett is meg nem is.
Mit gondoltok, érdemes lehet belevágni egy egyetemi képzésbe?
Az is megfordult a fejemben, hogy nem mennek vissza dolgozni, hanem nappali szakon csinálnám a képzést, ameddig a gyerekek óvodában vannak.
Kb 5 év lenne egy ilyen szak elvégzése, és még 32 évem van a munkaerőpiacon. Elgondolkodtató....
11
Ja drágám, az átlagbér is annyi, amennyi, mégis k*baszottul kevés. Ne akarjuk már ezt eladni jó fizuként vagy olyanért, ami megéri.
Másrészt egy magántanár tud egymás után és csoportosan vállalni diákokat. Egy gyógypedagógus vagy más segítő szakember NEM. Egyszerűen azért, mert nem bírja és ha kiég, alkalmatlanná válik a munkára.
Konduktor 18 ezerért végzett el egy kora csecsemőkori vizsgálatot, majd javasolt terápiát, ami alkalmanként 9000 forint volt.
Devenyes 9000 forintot kér el egy alkalomért. Kifizettem, mert szükséges volt.
Ha a jövőben logopédushoz kell vinni a fiamat, és ajánlanak jó magán szakembert, akkor hozzá is eljárnánk. Húzósak az árak, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!