1/9 anonim válasza:
Ha Debrecenbe mész és az első félévben nagyon nem megy, ki fogsz bukni (biostatisztika, biofizika)!
Szegeden viszont kb. semennyire nem kell aggódni.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2022. márc. 5. 19:49
3/9 anonim válasza:
Szívesen. Bármilyen kérdésed van nyugodtan. Harmadéves vagyok.
4/9 anonim válasza:
Szegeden az Orvosi kémia I. első féléves demóihoz meg vizsgájához is kell tudni a matekot, egészen komplex számolási feladatokat adnak. Illetve fizikából és statisztikából itt is kell tudni matekozni középszinten.
5/9 anonim válasza:
Hat nem tudom, azon kivul, hogy neha felbukkant egy eltevedt logaritmus, osztas-szorzasnal nem nagyon lattam bonyolultabb egyenletet...
6/9 anonim válasza:
“Szegeden az Orvosi kémia I. első féléves demóihoz meg vizsgájához is kell tudni a matekot, egészen komplex számolási feladatokat adnak”
Ez nem igaz! Aki valamennyire tanult kémiát, annak semennyire nem bonyolult.
7/9 anonim válasza:
Valamennyire mindenki tanult kémiát, tekintve hogy a hallgatók nagy többsége emelt kémiával került be. Orvosi kémia I.-ből legalábbis 2019-ben nehéz volt jó jegyet szerezni vizsgán a számolások miatt.
8/9 anonim válasza:
Nekem van orvos ismerősöm és még deriválni sem tud, innen látszik hogy az orvosira fikarcnyi matek sem kell. Ráadásul a biofizika az meg nem nehéz fizika, amit mondjuk villamosmérnök szakon adnak az már az! :))))
9/9 anonim válasza:
Miért kéne matek az orvosihoz?
Mi a fenéért kéne deriválni? Atyaúristen itt néhány ember…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!