Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek is alkalmatlan...

Szerintetek is alkalmatlan manapság a tanárok többsége tanárnak?

Figyelt kérdés

Lányom iskolájában van egy pár aki csak kurv**nyazni tud, ordibal a gyerekekkel, egyeseket osztogat, engem hívogat fel munkaidombe hogy a lányomnak mennyire rossz lett a dolgozata, ha neki szar napja van az egész osztállyal kiabál és üvölt, nem lehet neki írni mert bármit írnak neki nem valaszol, nem adja le az anyagot stb. Több ilyen is van, de a legrosszabb hogy a fő kolompos az osztalyfonokuk, egyszerűen beszélni se lehet vele mert semmiből nem ért.

A nagyobbik lányom már egyetemista, neki is voltak kattos és ehhez hasonló tanárai de a kisebbik lányomnak szörnyuek. Minek megy tanárnak az ilyen aki nem tudja a magánéletét és a munkát külön választani?

2022. márc. 1. 14:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy a legtöbb alkalmatlan.

Nálunk pl. ilyen bejegyzések vannak a Krétában:

Matek:

Tapasztalatom szerint a gyerekek nem tudják a szorzótáblát. Kérem, hogy a hétvégén tanítsák meg a gyerekeknek a szülők otthon. Jövő héten minden órán írunk, ahány hiba annyi jegyet vonok le.

Én csak nézem, hogy mi van?! Én tanítsam meg a gyereknek egy hétvége alatt, amit nem sikerült megtanítaniuk egész eddig, és ha 4 év alatt nem tudta, akkor most 2 nap alatt ÉN pótoljam vele, különben jövő héten minden nap kap egy egyest?

Következő bejegyzés magyartanár:

Tapasztalatom szerint a gyerekek nem tudják mi a különbség a magánhangzó és a mássalhangzó között, kérem tanítsák meg a gyerekeknek.

Komolyan, nem tudom, hogy sírja, vagy röhögjek.

Szívem szerint visszaírnék neki, hogy küldöm a mosnivalót, kérem tisztán, vasalva küldje vissza.

Miért a szülőknek írogatnak, hogy mit kéne a gyereknek megtanítani, nem az ő dolga?

2022. márc. 5. 20:21
 12/12 anonim ***** válasza:
AZt nem tudom, hogy a nagyrésze e de sok az alkalmatlan tanár, ez tény és való.
2022. márc. 8. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!