Hogy lehet feldolgozni, hogy csak négyes lett a diplomám?
Figyelt kérdés
4,41-es átlaggal!2022. febr. 26. 19:01
2/50 anonim válasza:
Mit kell ezen feldolgozni? Ezzel az átlaggal mitől lenne 5-ös? Különben meg ez egy jó eredmény.
3/50 A kérdező kommentje:
2
tudom, hogy 4,51-től ötös, nem azért írtam ki, csak jelezve, h. pontosan mennyi volt az átlagom.
összesített tanulmányi átlagom 4,75 lett.
2022. febr. 26. 19:05
4/50 anonim válasza:
Sehogy, ez borzasztó, én így már élni sem akarnék!
5/50 anonim válasza:
3. Engedd el, ne rugózz rajta, én sem tettem ilyen átlagom volt nekem is .
6/50 A kérdező kommentje:
4
haha, bár cinikusnak szántad, de betaláltál, mert tényleg élni sincs kedvem és sírtam napokig.
2022. febr. 26. 19:07
7/50 anonim válasza:
az emberek elfelejtik hogy vannak maniakusan maximalista emberek, gondolom mint a kerdezo is
habar en elmennek orvoshoz ezzel, mert ez mar a veszelyes kategoria ha elni sem akarsz egy ilyen miatt, maximalista ide vagy oda
8/50 anonim válasza:
Én egy percet sem sírtam, örültem, hogy vége lett és sikerült. Pozitív hozzáállás kell.
9/50 anonim válasza:
Hát tőlem még egyetlen munkahelyen sem kérdezte senki hányás a diplomám. 4es azt tudom, de hogy pontosan mennyi az átlaga nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!