Ha még a régi rendszerben érettségiztem, akkor kell emeltszintű érettségit tennem ha felvételizni akarok?
Figyelt kérdés
szte-gtk távoktatásra. Mindenből 5ösre érettségiztem.2022. febr. 26. 11:49
11/31 A kérdező kommentje:
Havi 50 ezerrel lenne több a fizum, ha lediplomáznék. Így nem éri meg. Kb. 1,5 millió a diploma.
2022. febr. 26. 19:39
12/31 anonim válasza:
Hát, ha csak a pénz érdekel az egészből, akkor tényleg hagyd.
13/31 anonim válasza:
Mi az oka, hogy támogatottban nem tudod megcsinálni?
14/31 anonim válasza:
Az én befizetett adómból inkább olyanokat támogassanak, aki tanulni akar, hogy az ország hasznára lehessen, ne olyat, aki csak a pénzre gyúr...
15/31 anonim válasza:
14. Az nem baj, ha a nagyobb kereset is motiváció a tanulásra!
16/31 anonim válasza:
Ha "is", az nem baj, de őt csak az motiválja, nagyon úgy tűnik... Akkor pedig: az én fizetésem azért legyen alacsonyabb, hogy az övé magasabb legyen?...
17/31 anonim válasza:
16. Igen, ha ő képzettebb, legyen a fizetése magasabb!
18/31 A kérdező kommentje:
14es jóhogy magasabb lesz a fizetésem, mivel te olvasni se tudsz. Ha én fizetem a képzést, akkor annak semmi köze a te adódhoz. Érdekel a szak, de azért ezt a másfél misit másra is tudom költeni.
2022. febr. 26. 20:55
19/31 anonim válasza:
"ha ő képzettebb, legyen a fizetése magasabb!"
Ha képzettebb, mint én, akkor igen. De nem az övét akartam összehasonlítani az enyémmel, hanem azt kérdezem, hogy:
az én fizetésem azért legyen alacsonyabb (mint adózás nélkül lehetne), hogy az övé magasabb legyen (mint jelenleg)?...
20/31 anonim válasza:
"te olvasni se tudsz"
Még jó, hogy te tudsz... Ha nem tűnt volna fel, arra a kérdésre reagáltam, hogy
"Mi az oka, hogy támogatottban nem tudod megcsinálni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!