Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy szerezzem meg ezt a...

Hogy szerezzem meg ezt a tankönyvet, ha több mint 20 ezer forintba kerül?

Figyelt kérdés

22.200 forint a legolcsóbb antikvár példány, amúgy még ennél is többe kerül 30 ezer forint körül van.

Public Relations szakirodalom:

Szeles Péter et al: Nagy PR-könyv I-II. (DVD melléklettel)

könyvtárban csak bp-en van meg, én vidéki vagyok, a fénymásolás sem jöhet szóba, ezer oldalon felül van.

2022. febr. 23. 18:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10

annyira bunkó a stílusod, és nagyon sok kérdés alatt nyomod ezt, felismerlek.

2022. febr. 24. 10:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
KÉRDEZŐ! Ha semmilyen választ nem fogadsz el, akkor mit akarsz?
2022. febr. 24. 10:42
 13/14 anonim ***** válasza:
68%

Mivel ingyen ebéd nincs, vagy készpénzt áldozol rá, vagy munkát. A munka az néha nagyobb áldozat. Itt van például a szkennelés, ami elég favágó unalmas munka, de 1000 oldal kész lehet 2 nap alatt. Vagy le lehet fényképezni oldalanként, és ingyen programmal azt pdf-é lehet alakítani. Pár lécből kell valami állványfélét összebarkácsolni, hogy normálisan merőlegesen nézzen a fényképezőgép (már a felénél vagyunk a fénymásolás költségének!). Meg vagy egy segítség, aki lefogja a lapokat, vagy valami leszorító keret (a másik fele a fénymásolás költségének, sör és pizza a havernak, vagy megint valami léc).

Ha nincs szkenner legalább az egyik szülő munkahelyén, vagy nincs fényképezőgép a családban, hát, akkor így jártál.

2022. febr. 25. 17:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyrészt lehet, hogy a szaktársaidnak megvan szkennelve. Előbb járj utána. Azt is meg kell kérdezni, hogy ténylegesen mennyire kell ez a könyv, lehet hogy csak pénzkidobásnak van felrakva a listára, és az életben nem fog kelleni amúgy. Az is lehet, hogy valaki eladná kedvezményesen. Mielőtt bárhol megveszed, én mindezeknek utánajárnék. Nekem volt olyan tankönyvem, ami konkrétan nem kellett semmire, de megvetették velünk, és olyan is, amiből talán néhány oldal kellett csak.

Ha meglenne a példány elektronikusan, utána ki lehet nyomtatni egy részét, másikat meg gépen nézni, ha nem sikerülne beszerezni. Ha órára kell, tudod vinni telefonon, gépen, tableten, ha megvan az anyag mástól. Ha nincs, akkor nálunk pl. a kari könyvtárban az egyetemen ingyen lehetett szkennelni pendrivera. Így csak ki kell kölcsönözni, és utána el tudod dönteni, hogy ténylegesen mennyire fog kelleni, ha órán nem is fogod használni, csak tanulni kell belőle, az megint más.

Egyébként, őszintén megmondva, 20 000 Ft nem sok pénz egy tankönyvért, pláne, ha egész évre jó. Nekem félévente kellett 20 000 - 30 000 Ft-ot kidobnom az egyetemen tankönyvekre, és mellé átlagosan további tízezer-húszezer forintokért még nyomtattam is. Amit tudtam, beszereztem használtan, csak sokszor direkt új kiadást kellett venni, mert módosítottak rajta. Az egyetem sajnos költséges.

2022. aug. 2. 16:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!