Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a teendő ha nem tudok...

Mi a teendő ha nem tudok kiiratkozni az iskolából sehogy sem?

Figyelt kérdés

Egyéni okokból kifolyólag abba kell hagynom az iskolát, ehhez viszont szükséges a gyakorlati munkahely aláírása is, amit nem adnak meg.

Kb 2 hete folyamatosan csak halogatnak, ígérgetnek össze-vissza, most hirtelen elutazott a főnök 1 hétre, így megint nem tudják aláírni a papírt.

Nyilván az egész csak szpatásból.

Ami a legfontosabb lenne nekem az csak az érettségim, ami bent van a suliban, addig nem adják ki amíg a cég nem írja alá a felmondást.

Mi a teendő ilyenkor?

Ha nem járok be sokáig, egyszer csak megszűnik a tanulói jogviszonyom?

Vagy még akkor sem, mert a cég nem fogja aláírni a papírt?

(Valószínűleg soha)

2022. febr. 22. 15:28
 1/3 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok ez kimaradt.
2022. febr. 22. 15:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Bemégy a suliba, elkéred az érettségidet. Megmondod, hogy ki akarsz iratkozni.

Mi köze van a gyakorlati helyednek ahhoz, hogy te abba hagyod a sulit? Szerintem semmi.

2022. febr. 22. 17:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Addig nem szüntetik meg a tanulói jogviszonyom amíg megvan a gyakorlati munkaszerződés
2022. febr. 22. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!