Jogász szak nappalin és gazdálkodás és menedzsment levelezőn egyszerre lehetséges vajon? Van aki így csinálta?
Kérem, hogy azok írjanak akik képben vannak. Így csinálták vagy legalább a jogot nappalin megcsinálták vagy közeli ismerősük, családtagjuk csinálta!!
Köszönöm!
A jogot a Pázmányon végezve, ami talán nem a legnehezebb jogi egyetem az országban.
A gazdálkodás és menedzsment pedig levelezőn a Corvinuson, de ha máshol az is szóba jöhet nálam.
Időbeosztás, órákra bejárás illetve vajon a leterheltséget bírná-e az ember?
Tudom, ez nagyon egyénfüggő, de mit gondoltok?
Miért lenne fordítva több értelme?
Meg hogy érted? Közgazdász nappalin, jog levelezőn egyszerre?
Vagy előbb közgazdász diploma utána később jogi? Vagy hogy?
12-es:
Nem tudtam, hogy ilyen gyakori, hgoy a jog mellett mást is tanulnak, hiszen önmagában is nehéz szak.
Tudom, hogy sok minden nem szerepel a tananyagban a Heller Farkas képzésekben, én is néztem miután valaki belinkelte.
De talán (vagy nem?) épp azok a tantárgyak szerepelnek amelyekre egy jogásznak szüksége van, ha üzleti joggal akar majd foglalkozni.
Lehet tévedek.
13-as:
Természetesen tudom, hogy a Heller képzései nem adnak önálló diplomát, sehol sincs egy közgazdász diplomához képest.
De talán ez is elég nem? Mert ezzel is több tud lenni az ember, mint az aki nem végezte el, csak a "sima" képzést?
A szakjogászi képzéseket néztem és nagyon jókat láttam, viszont az diploma után van.
Nem árt ha az ember az 5 év alatt mást is csinál mint a kötelező tárgyak.
Hogy már 23 évesen is több esélye legyen ilyen helyekre, ne majd 25 évesen mondjuk.
Nem jól látom szerintetek?
De, persze. Meg a gyakornoki programokra is rámehetsz, az érdemi tapasztalt minden másnál többet ér.
(amúgy egyetem utáninak még ott az ELTE European and International Business Law, vagy az International and European Taxation LLM képzései)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!